BloomingvilleFirmaet Bloomingville startede i 2000 med 2 ansatte og ydmyge lokaler. Drømmen var at skabe et brand der kunne levere gode design produkter til de danske hjem. I starten var det importerede varer fra europæiske lande men idag er det eget design der udgør størstedelen af Bloomingvilles kollektion.
Vaser, krukker, lysestager, puder, tæper, kurve ja you name it. Bloomingville har alt. Selv stel med flere farver tallerkener og bestik kan du finde i sortimentet, sågar en kaffekande. Bloomingville er et mærke der spænder vidt og som stadig finder små unikke ting i Afrika, Indien og Asien til at give deres udvalg det lille ekstra. Selvom mærket idag selv designer mange af deres produkter bliver der ikke slækket på kravene til kvalitet og materialer. De er som altid i top.


Udvalg fra Bloomingville.

Her på siden har vi samlet et fint udvalg af Bloomingville. Tallerkener, vaser, kurve, sættekasser og skærebrætter er bare for at nævne nogle af de mange flotte varer vi har.
Kig rundt og lad dig friste af de mange flotte varer. Deres design univers strækker sig over mange stilarter og der er med garanti lige noget for dig. Høj kvalitet og flot design er vi mange der kan lide og Bloomingville opfylder disse krav til fulde.
Tøj

Fodtøj

Badeværelse

Soveværelse

Stue

Borddækning

Gaveartikler

Testsektion

MærkerLog ind Opret konto