By Burin


By Burin er et forholdsvis nyt dansk brand på modescenen. Mærket sendte den første kollektion af accessories på gaden i 2011. På trods ad den korte levetid har By Burin opnået kæmpe popularitet hos mange kvindelige forbrugere. Sko, tasker, bælter og punge er den bærende del af kollektionen og især deres lækre tasker og sko er blevet yderst godt modtaget da det er cool design kombineret med top kvalitets materialer. Accessories er en stor del af vores påklædning i dag og produkterne fra By Burin lever op til de krav vi stiller til de tasker og sko vi vil gå i.
Den hurtige succes er et bevis på, at designteamet bag brandet har en unik evne til at designe modeller, der henvender sig til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med en passion for lækre skindaccessories.


Tilbehøret danner dit look.

By Burins design team laver deres kollektioner med inspiration ud fra de skiftende årstider. Derfor kan du altid finde sko, støvler, sneakers, punge, tasker, bælter og tørklæder, som er et ideelt match til årstiden. Kvaliteten på produkterne er også altid i top, da designteamet har stor fokus på at berige kvinder med unikke styles, der opfylder de højeste krav til design og kvalitet. Designstilen hos By Burin er kendetegnet ved et sporty, råt men også elegant look med et touch af individualitet.
Tøj

Fodtøj

Badeværelse

Soveværelse

Stue

Borddækning

Gaveartikler

Testsektion

MærkerLog ind Opret konto